onsdag 29 september 2010

Fullt ös och sofftyg

Lång tid utan uppdatering, tiden flyger, hinner inte med.

I helgen var jag hemma hos mamma och pappa på en liten blixtvisit från fredag kväll till lördag. Katrine och Josef var här på lördag kvällen och vi hade jättemysigt! Maten blev god och desserten likaså! Söndagen blev en slappdag, var och tränade och så åkte vi till Mediamarkt som öppnat häri Borås, det var mycket folk.... Suck. Vi skulle kolla på kaffe/espressomaskiner. Har hittat två som vi är intresserade av men vi ville provsmaka, det gick tyvärr inte på grund av allt folk så vi får åka dit någon annan dag. Vi tänkte köpa en till oss som julklapp. Finns en BOSCH som har mjölkpulver i sina pods så man kan få latte och cappuchino samt varm choklad, låter spännande men risken finns ju att mjölken inte smakar något vidare gott, måste testa först.

Nu är det praktik som gäller ikväll och dag pass imorgon och på fredag. Jag åker till Gbg på fredag kväll, ska åka till ett roligt ställe på lördag (gissa vilket...) På söndag ska jag jobba heldag! Lite klirr i kassan. På måndag är det dags att fylla på färg i håret och klippa topparna, åker direkt till sjukhuset efter det för ett kvällspass praktik. Pust. Mycket som händer, men roligt.

Har funderat lite och kommit fram till att jag vill köpa en vit klädsel till våran soffa. Den vita klädseln kostar inte så mycket men det får bli när oktoberlönen kommer, kan bli väldigt fint! Vitt och ljust och så bryter de beige kuddarna av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar