lördag 27 augusti 2011

Helgmys!

I torsdags gick "flyttlasset" tillbaka hem till Borås igen då, efter tre månaders vistelse i Gbg. Det var skönt att komma hem igen men lite jobb blev det allt, mycket att packa upp och mycket att handla. Efter en dryg timmes vistelse inne på ICA orkade vi helt enkelt inte mer och avbröt handlandet trots kvarvarande varor på inköpslistan. Vi samlade kraft och köpte resten dagen efter, uscha vad jobbigt det är att storhandla, not my cup of tea... Vi packade upp alla våra saker och Mattias monterade ihop piedestalen, som blev så fin borta i hörnet i vardagsrummet! Bilder kommer när elementskydden också är på plats, som för övrigt Mattias pappa kommer med imorgon! "Små" saker som gör så stor skillnad verkligen.

Igår kom mamma hem till oss, vi åt tacos och satt på balkongen och drack vin till drygt elva. Vilken sommarkväll, fick känslan av att vi satt på en hotellbalkong utomlands. Imorse bestämde jag mig för att följa med mamma hem tills imorgon eftersom Mattias ska ut ikväll och jag ändå blir ensam, pappa kommer hem från motorcykelresan idag så det ska bli trevligt att träffa honom också.


Vårt lilla lurviga charmtroll fyller 6 år idag! Han fick present och hundkex imorse! Grattis älskade plutt!
Eftersom vädret är urtrist och det inte finns så mycket annat att göra tänkte jag baka kärleksmums nu. Vi får hoppas att de blir lyckade, Charlie ska få första smakbiten idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar