söndag 28 oktober 2012

Vad är nu detta?

Ledig " halv helg" vilket innebär jobb imorgon kväll. Inte så kul när man får ett helgpass när man annars tänkt vara ledig hela helgen. Men så blir det när scheman inte går ihop. Har fått en dag ledigt idag i alla fall och får ju sovmorgon imorgon, det är det viktigaste!

Vi har varit på djurparken idag tillsammans med Johanna, Mattias och Theo! Mattias hade fått biljetter från jobbet, det var Elfsborgs sponsordag, spelarna var där och skrev autografer för de som var intresserade av det... Det var annars väldigt kallt, mycket folk och få djur ute. Ville man "in" till djuren fick man snällt ställa sig i led eftersom den stora folksamlingen ledde till långa köer. Det var ändå mysigt att vara ute några timmar och strosa runt tillsammans.



Har känt mig hängig sedan igår kväll, sträv i halsen och mör i kroppen. En förkylning är verkligen inte okej nu, tid finns inte för det. Försökte vila bort symtomen resten av dagen. Gick hyfsat med hjälp av en Ipren. Lyxade till det med räkor till middag här på Björkhemsgatan ikväll, och Titanic! Var längesedan man såg den filmen. Nu är det dags att avsluta den här dagen och krypa till kojs. Glad över att få en timma extra sömn, vintertid inatt, glöm inte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar