onsdag 14 november 2012

Dags för update!

Så kom äntligen min andra hälft hem i lördags! Han har varit saknad... Det är inte roligt att vara från varandra. Tur det!

Nu har jag jobbat den här veckan efter min semesterledighet. Ledig imorgon och sedan jobb i helgen. Det var värdefullt att vara ledig och få packat det mesta. Nu blir det lite packning vid ledig tid, skönt att ta lite i taget. Tiden går fort nu, den 3:e får vi huset! Den 5:e ska det hyras släp för alla flyttkartonger och den 11:e ska alla möbler flyttas. Vi kommer nog åka varje dag efter jobbet och pyssla i huset. Den 14:e ska lägenheten lämnas över så vi har ju lite tid däremellan. Från det att sängen är på plats i huset den 11:e är vi Brotorpbor.

Fortsätter att införskaffa saker till huset , lite saker i taget. Nu sist köpte jag sänglampor och fönsterlampa till sovrummet, hittade även en taklampa till köket och fönsterlampa i samma design. Vi tänkte åka nästa fredag till Ikea och kolla skjutdörrsgarderob till hallen och köpa bänkskiva och diskho till köket. Det kostar! Men det smakar också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar