söndag 20 januari 2013

Hundvakt och husuppdatering

Igår åkte mamma och pappa till Gran Canaria, så Charlie bor hos oss nu. Min kusin Sandra är ledig så hon rycker in och hjälper till när vi jobbar bästa vecka, då får han bo lite hos henne och Olle. Det är så mysigt att ha honom här, man kommer ut på promenader som man annars aldrig gått ut på, så är det ett stort sällskap.

Igår var Mattias och jag på återvinningscentralen i två omgångar och slängde massa skräp, samlat på oss en del nu i samband med flytten och lite renovering. Det var ju en härlig dag så vi gav oss ut på promenad vid kransmossen efteråt, packade ner smörgåsar och varm choklad. Charlie tyckte det var väldigt kallt så det blev ingen längre promenad, men det var skönt att vara ute i solen och friska luften ett tag.

Vi får se vad som händer idag. Jag har målat vårt skrivbord vitt, dags att montera ihop det idag igen. Tror det blev bra faktiskt, syns att det är målat, lite droppar med färg och lite ojämnt i målningen på nått ställe kanske, men det är bara charmigt. Nu ska det läggas golv i rummet med och köpas en bäddsoffa så är vi klara även där! Nästa helg blir det inköp av soffa till vardagsrummet och spis till köket. Köket blev klart förra helgen, golvlister saknas dock, men det tar vi när golvet är lagt i kontorsrummet, allt på samma gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar