onsdag 30 april 2014

Valborg

Valborg idag och våren är här på riktigt! Snarare sommar har det känts som de senaste dagarna, men kyligare ute idag. Så himla härligt att vi går mot ljusare tider, var inte ens helt mörkt igår kväll när jag slutade jobbet. Underbart! Idag är det ledigt men jag ska jobba imorgon och fredag innan ledig helg, tänkte åka till mamma och pappa i Varberg på lördag. Mysigt att kunna åka dit och koppla av, hoppas att vädret håller sig okej.
Mattias ska vara hemma och bygga på förrådet, det går framtåt, snart är det färdigt. Då börjar nästa projekt, bygga altan! På baksidan bredvid uterummet ska den byggas, gräset där är ingen höjdare. Blir mer praktiskt, så ska det sättas upp skiljeväggar mot grannen som är så nära, så trädgården känns lite mer privat.

Graviditeten tickar fortfarande på bra, hade ett litet återfall med illamående i söndags.... Hade sovit väldigt dåligt under natten och inte ätit ordentligt. Då kom det som ett brev på posten. Uscha! Men sedan dess är allt prima igen. Längtar så till ultraljudet, eftersom det inte känns något än börjar man ju nästan tvivla på att det är någon som håller till där inne i magen...! Ska bli skönt att se att alltför okej med den lilla/e. Har bokat in en tripp till Ullared veckan efter. Ska köpa lite saker till bebisen och till mig själv, babysitter, babygym, badbalja, mammakläder och lite annat smått och gott! Det är ju enorm skillnad på priser.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar