torsdag 30 januari 2014

Ändrade planer!

Ellagården är inte längre aktuell som plats för vår bröllopsfest då de har fått indraget alkoholtillstånd... Smått chockerande information 6 veckor innan den stora dagen. Dessutom har vi vi blivit riktigt tråkigt bemötta! Så nu har vi landat i våra nya planer och det känns riktigt bra! Det blir istället bröllopsfest på Pulsen, restaurang Astern i Borås. Med facit i hand, en bättre lokal och trevligare service! Dessutom vill vi inte bidra med en krona till Ellagården efter det som skett. Möjligen existerar inte ens stället den 1 mars! Finns en mening med allt som sker... Så kära gäster, välkomna till Astern, Pulsen Konferens AB, Kyrkängsgatan 8. 


2 kommentarer:

  1. Hej, Vi har också bokat där inför i sommar och funderar skarpt på att dra oss ur. Fick ni tillbaka bokningsavgiften? Var dem krånliga? Mvh Ulrika

    SvaraRadera
  2. Hej Ulrika! Jag råder er att genast boka av faktiskt. De har betett sig fruktansvärt dåligt! Vi har fortfarande inte hört något från dom på 4 veckor nu... I söndags mailade vi ett surt mail där vi hävde bokningen och krävde vår bokningsavgift tillbaka. HELT TYST. Tror stället klappar ihop snart. Så som de behandlar sina kunder.

    Mvh Emelie

    SvaraRadera