söndag 9 februari 2014

Måndag-Fredag, Måndag-Fredag...

Det är inte klokt vad en helg går fort! Dagarna i allmänhet men lördagar och söndagar bara susar förbi. Vi var på dop igår, Valdemar, Mattias systerson döptes i Hindås kyrka. Resten av helgens timmar har vi i stort sätt slappat bort. Skönt det med.  Pysslat med bröllopsförberedelser har vi gjort också, nu är nästan allt färdigt. Snart är festprogrammen färdiga för att skrivas ut och pimpas det sista.

Imorgon kommer Borås tidning hit. Vi ska berätta om vår upplevelse av Ellagården och hur vi har blivit behandlade! Känns viktigt att det kommer ut så att andra blir varnade innan de drabbas så som vi gjorde.


3 kommentarer:

  1. Hej Emelie,

    Nu skriver jag igen angående Ellagården. Läste ert inslag i BT (toppen skrivet!) och såg att Andreas skrivit att ni fått er bokningsavgift tillbaka. Stämmer detta?
    Mvh Ulrika
    ps. vi är det andra paret som sagt upp bröllopet ds.

    SvaraRadera
  2. Hej Ulrika! Ja det känns toppen att BT valde att skriva om det så vi kan varna andra för detta oseriösa företag! Det stämmer att vi fått pengarna tillbaka! Men det tog som väntat lång tid även då innan vi fick svar på vårt mail där vi skrev att vi ville häva bokningen! Andreas måste vara en av de mest oseriösa människor vi mött. I mailet till oss skriver han för några veckor sedan att han inte har någon lösning och att han inte kan ge oss några garantier... Till tidningen säger han tvärt om. Stor lögnhals är vad han är. Så glad över att vi funnit ett annat ställe. Vi kommer få en underbar bröllopsdag! Glad nu i efterhand att vi inte ska vara på Ellagården. Sätter aldrig min fot där igen!

    Lycka till med era planer!
    Mvh Emelie

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att allt löst sig! Helt sjukt att han inte förstår att man blir illa berörd. Det är trots allt den viktigaste dagen i ens liv. Vi hoppas han ger oss pengarna tillbaka snart också så vi kan ta oss vidare med. Lycka till med allt!

    SvaraRadera