tisdag 26 augusti 2014

60 dagar!

Det är 60 dagar, max 74 dagar kvar tills lillskruttan kommer! Tycker att tiden har gått både fort och långsamt. Det var lite segt i början där mellan plusset på graviditetstestet och vecka 18 då vi var på utraljudet. Sedan har det gått i rasande fart. Har en känsla av att de sista veckorna också kommer kännas lite sega.... Jag njuter i vilket fall av varje dag! Det är en fantastisk känsla att känna henne leva runt inne i magen...


Är inne på första veckan av graviditetsledigheten. Känns skönt att kunna fokusera hundra procent på sig själv och det som komma skall. Man blir ju tröttare och mer osmidig och de sista dagarna på jobbet kändes lite tunga faktiskt. Har som tur är inga foglossningsproblem eller ryggsmärta, däremot har jag de senaste veckorna besvärats av karpaltunnelsyndrom. Mina händer domnar och värker för jämnan. Ska till arbetsterapeut på fredag och prova ut handledsskydd som sägs hjälpa. Vi håller tummarna för det.

Har börjat på gravidyoga, första gången i torsdags och det var väldigt roligt och kändes nyttigt. Trevligt att träffa andra gravida (vi ska alla få första barnet) Mycket bra styrkeövningar/smidighet och avslappning. Sju gånger ska jag dit,  den fjärde gången ska Mattias med. Då ska vi öva profylaxandning och få andra bra tips inför förlossningen.


På torsdag kommer också leveransen från IKEA. Så kul! Sedan ska det börjas monteras möbler för fullt. Ska börja med skrivbordet som ska stå i stora hallen så det andra stora skrivbordet som står i det kommande barnrummet kan monteras ner och köras till Mattias föräldrar. Vad fint det kommer bli! Vilken glädje att få inreda ett rum till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar